• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Domov arrow Aktualno arrow Priporočamo
 
Priporočamo Natisni E-pošta

Poslovno darilo kot zahvala, nagrada in spodbuda za uspešno delo

Jesen je čas, ko se začnemo ozirati po rezultatih preteklega leta in hkrati pripravljati načrte za prihajajoče leto. Konec leta želimo proslaviti s prijatelji, sodelavci in poslovnimi partnerji in se jim zahvaliti s primernim darilom.

Za vas smo pripravili nekaj predlogov.

  • Za vse, ki delo opravljate sede za pisalno mizo ali v avtu, priporočamo edinstveno ledveno oporo LO, razvito, oblikovano in proizvedeno v Sloveniji.

Ledvena opora LO classic ima edinstvene lastnosti. Odlikuje jo izredna zračnost, kar pripomore k zmanjšanemu potenju telesa, saj je zunanja prevleka izdelana iz t. i. materiala 3D »airmesh«. Prevleka je snemljiva in pralna. Na voljo je tudi ledvena opora LO exclusive, izdelana iz ekskluzivnega materiala »alcantara«.

Vsak izdelek LO ima svoje oprijemališče za pas, ki zagotavlja stabilno lego na izbranem sedežu ali stolu. Na voljo v črni barvi. Cena: LO classic + pas LO v zlati embalaži = 43,00 € (DDV vključen).

  • Za tiste, ki ljubite uporaben in brezčasen dizajn: PlaySam je vodilno skandinavsko oblikovalsko podjetje, ki izdeluje ekskluzivna lesena darila. Načrtovana, oblikovana in izdelana so na Švedskem.

Pisalo PadPan je izdelano iz lesa. Namenjeno je za pisanje po tablicah in pametnih telefonih. Oblikovano je tako, da ga je mogoče držati s tremi prsti, kar je zelo primerno in zaželeno za tiste, ki ga veliko uporabljate. Na voljo v beli, rdeči in naravni barvi. Cena: 28,00 € (DDV vključen).

Torbica iPad je izdelana iz neoprena navzven in znotraj iz pliša, z žepkom za pisalo PadPan. Na voljo v beli in črni barvi. Cena: 11,00 € (DDV vključen).

POSEBNA PONUDBA: Ob nakupu dveh belih svinčnikov PadPan prejmete torbico iPad brezplačno.

 

 

Živahne živali bObles

Privlačno in koristno darilo za otroke: ŽIVAHNE ŽIVALI, zasnovane na preprostih geometrijskih oblikah, izrezanih v obliki živali. Uporabne so kot otroško pohištvo, oblikovano za ustvarjalno igro. Otroci so razigrani, se kotalijo, vadijo ravnotežje, se zibajo, skačejo in tako razvijajo motorične spretnosti, ki so pomembne pri njihovem nadaljnjem razvoju. Danski proizvajalec bObles izdeluje ŽIVAHNE ŽIVALI iz čvrste pene z mehkimi površinami, ki jih preprosto čistimo pod prho. ŽIVAHNE ŽIVALI so preizkušene posebej za otroke in so brez kakršnih koli toksinov ali ftalatov.

 

Izdelki Flux

Oblikovalski stoli Flux, ki jih odlikujejo moderen, minimalističen videz in praktične prednosti zložljivega stola, so primerni za notranjo in zunanjo uporabo. Če torej sodite med tiste, ki po dolgi sneženi zimi že težko čakajo brsteče pomladi, toplih sončnih žarkov in posedanja na prostem, bodo stoli Flux za druženje na terasi ali vrtu odlična izbira. Na voljo so v osmih barvah, za kos pa boste odšteli samo 89 evrov. Izbranega kosa pohištva se bodo razveselili tudi vaši najmlajši, saj bodo igre, druženje z vrstniki, zabave in pikniki na prostem z barvitimi stolčki Flux Junior še bolj veseli in zabavni. Cena stola Flux Junior je 59 evrov. V naši ponudbi lahko izbirate tudi med ličnimi in praktičnimi izdelki iz programa Flux pop, ki so prav tako primerni za dogodke na prostem in za elegantno ureditev prostorov. 

 
  • Današnji delovni dan je poln dolgotrajnega sedenja, zato je posebej pomembno, na čem sedimo. Tudi med sedenjem telo potrebuje gibanje in spreminjanje položajev.

  • Živahne živali preprostih geometrijskih oblik, izrezanih v obliki živali, so kot otroško pohištvo, oblikovano za kreativno igro in razvoj motoričnih sposobnosti.
  • Pisarniško pohištvo OSM omogoča opremljanje vseh vrst pisarniških prostorov, sejnih in konferenčnih sob po načelih ergonomije in dobrega počutja.
  • Kuhinje OSM so ekskluzivni izdelki, individualno oblikovani in projektirani, izdelani iz izbranih materialov, neponovljivih elementarnih linij in domiselne uporabe.
  • Otroške sobe ÅTTE združujejo nabor pohištvenih elementov za opremljanje otroških in mladinskih sob, ki jim je mogoče dodajati individualno oblikovane dodatke in po naročilu izdelane kose pohištva.

  • Izdelujemo opremo poslovnih in javnih prostorov, gostinskih lokalov, trgovin, ordinacij. Po meri opremljamo celotna stanovanja ali posamezne prostore.