• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Domov arrow Aktualno arrow Stolu HAG Futu še ena ugledna nagrada
 
Stolu HAG Futu še ena ugledna nagrada Natisni E-pošta

Med več kot tisoč izdelki iz 46 držav je bil v kategoriji industrijskega oblikovanja stol HÅG Futu nagrajen s priznanjem Good design za okolju prijazno oblikovanje.

Podjetje HÅG tako še naprej ohranja vodilno vlogo pri varovanju okolja. Delovni stol HÅG Futu je od leta 2008, odkar je na trgu, osvojil več mednarodnih priznanj, med njimi nagrado red dot, The Design Excellence Award in okoljevarstveno nagrado Združenja norveških oblikovalcev. Z dolgoročnim vlaganjem v vzdržljivo oblikovanje, ki se kaže v dveh desetletjih inovativnih in drznih pisarniških stolov, je podjetje HÅG vnovič dokazalo svojo uspešno pionirsko okoljevarstveno vlogo v industriji pisarniškega pohištva.

good_design.jpgEkološka nagrada Good design je dodatek k uveljavljenemu in mednarodno priznanemu programu Good design, ki je bil ustanovljen v Chicagu leta 1950. Namen te nagrade je ozaveščati javnost o konceptu novega oblikovanja, ki ga vpeljujejo nove generacije arhitektov, oblikovalcev, urbanistov, podjetij, vodstev, posameznikov in zasebnih ter javnih ustanov. Z ekološkimi nagradami Good design izkazujejo priznanja tistim, ki pomembno prispevajo k ozaveščanju in skrbi za zdravo okolje. Nagrado podeljujeta Evropsko središče za arhitekturno umetnostno oblikovanje in urbanizem in chicaški muzej arhitekture in oblikovanja Athenaeum s svojim zelenim programom Good design.

hag_futu.jpg
   

 
  • Današnji delovni dan je poln dolgotrajnega sedenja, zato je posebej pomembno, na čem sedimo. Tudi med sedenjem telo potrebuje gibanje in spreminjanje položajev.

  • Živahne živali preprostih geometrijskih oblik, izrezanih v obliki živali, so kot otroško pohištvo, oblikovano za kreativno igro in razvoj motoričnih sposobnosti.
  • Pisarniško pohištvo OSM omogoča opremljanje vseh vrst pisarniških prostorov, sejnih in konferenčnih sob po načelih ergonomije in dobrega počutja.
  • Kuhinje OSM so ekskluzivni izdelki, individualno oblikovani in projektirani, izdelani iz izbranih materialov, neponovljivih elementarnih linij in domiselne uporabe.
  • Otroške sobe ÅTTE združujejo nabor pohištvenih elementov za opremljanje otroških in mladinskih sob, ki jim je mogoče dodajati individualno oblikovane dodatke in po naročilu izdelane kose pohištva.

  • Izdelujemo opremo poslovnih in javnih prostorov, gostinskih lokalov, trgovin, ordinacij. Po meri opremljamo celotna stanovanja ali posamezne prostore.