• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Domov arrow Aktualno arrow Stol Flux – odlična oblika, združena s prilagodljivostjo
 
Stol Flux – odlična oblika, združena s prilagodljivostjo Natisni E-pošta

Zamisel o zložljivem stolu iz enega kosa sta mlada nizozemska oblikovalca, Douwe Jacobs in Tom Schouten, našla v drobcenih umetelnih izdelkih – čudovitih papirnatih mojstrovinah umetnikov, ki ustvarjajo izjemno zapletene, a vendar trdne skulpture zgolj iz enega kosa papirja.

Stol Flux je izdelan iz trpežnega polipropilena. Namenjen je za notranjo in zunanjo uporabo. Videti je kot velikanska kuverta, ki jo zlahka in brez orodja sestavimo v oblikovalski stol. Na voljo je v osmih barvah. Njegov moderen, minimalističen videz dopolnjujejo praktične prednosti zložljivega stola, ki omogočajo lažje shranjevanje in varčevanje s prostorom. Udobno sedenje dodatno zagotavlja blazina Flux, ki je zasnovana tako, da se lepo prilega sedežu stola. V družini izdelkov Flux je tudi Flux Junior, pomanjšana različica izvirnega stola za naše najmlajše. Izbiramo lahko med šestimi barvami: tri ustrezajo njegovemu starejšemu bratu, tri pa so nove, otroško razigrane. Stole lahko shranimo na priročen stenski nosilec Flux, na katerega je mogoče zložiti do šest stolov Flux ali osem stolov Flux Junior.

Nagrajeni oblikovalski stoli Flux so našli svoj prostor po domovih in pisarnah po vsem svetu. Zdaj so na voljo tudi v Sloveniji.

flux_barve.jpg

 
  • Današnji delovni dan je poln dolgotrajnega sedenja, zato je posebej pomembno, na čem sedimo. Tudi med sedenjem telo potrebuje gibanje in spreminjanje položajev.

  • Živahne živali preprostih geometrijskih oblik, izrezanih v obliki živali, so kot otroško pohištvo, oblikovano za kreativno igro in razvoj motoričnih sposobnosti.
  • Pisarniško pohištvo OSM omogoča opremljanje vseh vrst pisarniških prostorov, sejnih in konferenčnih sob po načelih ergonomije in dobrega počutja.
  • Kuhinje OSM so ekskluzivni izdelki, individualno oblikovani in projektirani, izdelani iz izbranih materialov, neponovljivih elementarnih linij in domiselne uporabe.
  • Otroške sobe ÅTTE združujejo nabor pohištvenih elementov za opremljanje otroških in mladinskih sob, ki jim je mogoče dodajati individualno oblikovane dodatke in po naročilu izdelane kose pohištva.

  • Izdelujemo opremo poslovnih in javnih prostorov, gostinskih lokalov, trgovin, ordinacij. Po meri opremljamo celotna stanovanja ali posamezne prostore.