• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Domov arrow Aktualno arrow Prestižna nagrada za stol HAG Futu
 
Prestižna nagrada za stol HAG Futu Natisni E-pošta
sreda, 24. marec 2010

Podjetje HÅG je za delovni stol HÅG Futu prejelo ugledno oblikovalsko nagrado red dot.

Nagrada red dot velja za eno od najpomembnejših mednarodnih priznanj za kakovostne oblikovalske dosežke. Podeljuje jo mednarodna žirija, ki ocenjuje inovativnost, funkcionalnost, ergonomskost in ekološko ustreznost izdelkov. Letos je žirija ocenila 4525 izdelkov iz 1636 podjetij in 57 držav.

HÅG Futu je eleganten in preprost delovni stol z odličnimi funkcionalnimi lastnostmi, ki so jih v podjetju izpopolnjevali več let. Po besedah Christiana Lodgaarda, direktorja za raziskave in razvoj, nagrada pomeni potrditev njihove dolgoročne oblikovalske strategije, katere temelj so udobje in kakovostne ter okolju prijazne rešitve. Predsednik uprave Lars I. Røiri je dodal: »Veseli in ponosni smo, da smo osvojili nagrado red dot v kategoriji oblikovanja izdelkov. Ta nagrada je dokaz, da so inovacije nujne, če želiš biti najboljši. Naša oblikovalska filozofija nam pomaga oblikovati nove in trajne konkurenčne prednosti, in ta prestižna nagrada je za nas prava spodbuda. Prodaja stolov HÅG Futu je presegla pričakovanja, stol nam je pomagal prodreti na nove trge in se uveljaviti med pomembnimi ciljnimi skupinami, kot so oblikovalci in arhitekti. Takšno mednarodno priznanje nam je zato v še večje zadovoljstvo.«

Nagrajeni stol lahko poiščete tudi v naši ponudbi. Katalog najdete tukaj.

hag_futu_red_dot.jpg

 
  • Današnji delovni dan je poln dolgotrajnega sedenja, zato je posebej pomembno, na čem sedimo. Tudi med sedenjem telo potrebuje gibanje in spreminjanje položajev.

  • Živahne živali preprostih geometrijskih oblik, izrezanih v obliki živali, so kot otroško pohištvo, oblikovano za kreativno igro in razvoj motoričnih sposobnosti.
  • Pisarniško pohištvo OSM omogoča opremljanje vseh vrst pisarniških prostorov, sejnih in konferenčnih sob po načelih ergonomije in dobrega počutja.
  • Kuhinje OSM so ekskluzivni izdelki, individualno oblikovani in projektirani, izdelani iz izbranih materialov, neponovljivih elementarnih linij in domiselne uporabe.
  • Otroške sobe ÅTTE združujejo nabor pohištvenih elementov za opremljanje otroških in mladinskih sob, ki jim je mogoče dodajati individualno oblikovane dodatke in po naročilu izdelane kose pohištva.

  • Izdelujemo opremo poslovnih in javnih prostorov, gostinskih lokalov, trgovin, ordinacij. Po meri opremljamo celotna stanovanja ali posamezne prostore.