• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Domov arrow Aktualno arrow Podjetje OSM odslej tudi v salonu Gaser Design v Kopru
 
Podjetje OSM odslej tudi v salonu Gaser Design v Kopru Natisni E-pošta

Projektivni biro Gaser Arhitektura je sredi februarja 2013 v starem mestnem jedru Kopra odprl salon Gaser Design. V njem se predstavlja tudi podjetje OSM, ki ponuja načrtovanje, izvedbo in prodajo notranje opreme in dodatkov.

Projektivni biro Gaser Arhitektura se ukvarja z arhitekturnim projektiranjem že od leta 2006. Salon so zasnovali v čistih linijah in z večinoma naravnimi materiali, ki so prenosljivi tudi na arhitekturno projektiranje objektov, bodisi stanovanjskih hiš ali nestanovanjskih objektov.

Študija sodobne družine kaže, da ta živi v hitrem ritmu, dom pa doživlja kot svoje zatočišče, ki ga še posebno ceni, ker v njem ne preživi veliko časa. Zato tudi ni razumno, da bi porabili ta tako rekoč sveti čas za vzdrževanje, čiščenje, brisanje, poliranje in pospravljanje. Lep in prijazen dom nam omogoča večino časa početi prijetnejše stvari, kot je pospravljanje. Rešitev je v zaprtih omarah od tal do stropa, ravnih linijah, ravnih površinah, prijetnih in vzdržljivih materialih in barvah.

Prostor pogojuje arhitekturo, mi izbiramo materiale in detajle. Arhitektura je pot od zamisli do detajla, tako na objektu kot v notranjem prostoru. Pomembno je obvladati materiale in obdelave. V projektivnem biroju Gaser Arhitektura se vedno poskušajo izražati v jeziku materiala, izogibajo se temu, da bi material izražal nekaj, kar ni, ne marajo imitacij, vsak material lahko izrazi največ, če govori o sebi, če se predstavi za to, kar je. Vrhunska izvedba podjetja OSM in tesno sodelovanje pri izvedbi in branju načrtov pripeljeta do popolnosti, ko se zamisel spremeni v objekt.

Tudi osvetlitev lahko spremeni prostor, zaznavanje prostora, torej je svetloba vselej tudi arhitektura. Premišljena izbira osvetlitve oblikuje prostor, ga ovrednoti, razgiba ali poudari, včasih tudi zakrije tisto, kar je treba zakriti. K sodelovanju so zato povabili podjetje Arcadia Lightweare, ki je na svojem področju vodilno pri projektiranju osvetlitve in izbiri kakovostnih svetlobnih teles.

Vse to vam je odslej na voljo v salonu Gaser Design na Župančičevi 28 v Kopru, kjer vam ponujajo projektiranje, načrtovanje notranjih prostorov, opreme in osvetlitve ter veliko izbiro svetil in dodatkov za dom.

 

Fotogalerija vsebine

Pohištvo, ki smo ga uporabili na poslovni konferenci v Portorožu, smo preselili v novi salon Gaser Design, kjer je dobilo povsem novo funkcijo.
Pohištvo, ki smo ga uporabili na poslovni konferenci v Portorožu, smo preselili v novi salon Gaser Design, kjer je dobilo povsem novo funkcijo.
Recepcijski pult z odprtim stenskim regalom in predstavitveni prostor ...
Recepcijski pult z odprtim stenskim regalom in predstavitveni prostor ...
... je v salonu Gaser Design prevzel vlogo stanovanjskega pohištva: kuhinje in dnevnega prostora v funkciji pisarne.
... je v salonu Gaser Design prevzel vlogo stanovanjskega pohištva: kuhinje in dnevnega prostora v funkciji pisarne.
  • Današnji delovni dan je poln dolgotrajnega sedenja, zato je posebej pomembno, na čem sedimo. Tudi med sedenjem telo potrebuje gibanje in spreminjanje položajev.

  • Živahne živali preprostih geometrijskih oblik, izrezanih v obliki živali, so kot otroško pohištvo, oblikovano za kreativno igro in razvoj motoričnih sposobnosti.
  • Pisarniško pohištvo OSM omogoča opremljanje vseh vrst pisarniških prostorov, sejnih in konferenčnih sob po načelih ergonomije in dobrega počutja.
  • Kuhinje OSM so ekskluzivni izdelki, individualno oblikovani in projektirani, izdelani iz izbranih materialov, neponovljivih elementarnih linij in domiselne uporabe.
  • Otroške sobe ÅTTE združujejo nabor pohištvenih elementov za opremljanje otroških in mladinskih sob, ki jim je mogoče dodajati individualno oblikovane dodatke in po naročilu izdelane kose pohištva.

  • Izdelujemo opremo poslovnih in javnih prostorov, gostinskih lokalov, trgovin, ordinacij. Po meri opremljamo celotna stanovanja ali posamezne prostore.