• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Domov arrow Aktualno arrow Mejnik nizozemskih oblikovalcev
 
Mejnik nizozemskih oblikovalcev Natisni E-pošta

Flux praznuje! Po vsem svetu so prodali že več kot 100.000 stolov!

100.000 prodanih stolov FluxTa uspeh pomeni dobro novico tudi za vse ljubitelje odličnih in uporabnih oblikovalskih izdelkov, saj je stol Flux zdaj na voljo po znižani ceni: namesto prvotnih 129 evrov ga zdaj lahko kupite že za 89 evrov.

»Zadnji dve leti sta bili neverjetni in resnično osupljivo je, da toliko ljudi uživa v našem izdelku! Ponosna sva, da smo prerasli skromne začetke in dosegli ta neverjetni mejnik!« pravita Tom Schouten in Douwe Jacobs. Mlada nizozemska oblikovalca, ki ju druži ljubezen do oblikovanja pohištva in do stvari, ki so preproste, trpežne in prilagodljive, sta leta 2011 ustanovila podjetje Flux Furniture. Njun zložljivi stol iz enega kosa je v hipu postal uspešnica: v slabem letu dni so ga prodajali že v 55 državah po vsem svetu, osvojil je več mednarodnih oblikovalskih nagrad. Oblikovalski dvojec pa že marljivo snuje nove izdelke: »Pri Fluxu vedno iščemo nekaj novega, nepričakovanega, nekaj, kar vas osupne in prevzame.«

Tehnični podatki
Opis: oblikovalski stol Flux
Oblikovanje: Douwe Jacobs in Tom Schouten
Material: polipropilen
Mere: 66 x 84 x 64 cm (stol) in 85 x 77 x 1,5 cm (zložen)
Barve: bela, slonokoščena, siva, črna, rdeča, oranžna, rumena, snežno modra
Teža: 5 kg
Nosilnost: do 160 kg (po certifikatu TNO/TUV)
Dodatka: stenski nosilec, blazina
Cena: 89 €

 

Fotogalerija vsebine

  • Današnji delovni dan je poln dolgotrajnega sedenja, zato je posebej pomembno, na čem sedimo. Tudi med sedenjem telo potrebuje gibanje in spreminjanje položajev.

  • Živahne živali preprostih geometrijskih oblik, izrezanih v obliki živali, so kot otroško pohištvo, oblikovano za kreativno igro in razvoj motoričnih sposobnosti.
  • Pisarniško pohištvo OSM omogoča opremljanje vseh vrst pisarniških prostorov, sejnih in konferenčnih sob po načelih ergonomije in dobrega počutja.
  • Kuhinje OSM so ekskluzivni izdelki, individualno oblikovani in projektirani, izdelani iz izbranih materialov, neponovljivih elementarnih linij in domiselne uporabe.
  • Otroške sobe ÅTTE združujejo nabor pohištvenih elementov za opremljanje otroških in mladinskih sob, ki jim je mogoče dodajati individualno oblikovane dodatke in po naročilu izdelane kose pohištva.

  • Izdelujemo opremo poslovnih in javnih prostorov, gostinskih lokalov, trgovin, ordinacij. Po meri opremljamo celotna stanovanja ali posamezne prostore.