• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Domov arrow Aktualno arrow HÅG SoFi – vrhunska novost med delovnimi stoli
 
HÅG SoFi – vrhunska novost med delovnimi stoli Natisni E-pošta
Norveško podjetje HÅG se na trgu predstavlja z novim izdelkom, ergonomskim delovnim stolom HÅG SoFi.


Stol HÅG SoFi je bil razvit v sodelovanju s priznanimi norveškimi oblikovalci in temelji na obsežnih raziskavah o trendih dela in ergonomiji. Podjetje HÅG je znano po celostnem pogledu na oblikovanje, ki se osredinja na izkušnjo uporabnika. Stol HÅG SoFi ni izjema, odlikujeta ga privlačen videz in izjemno udobje: uporabnik je ves čas v gibanju, vendar kljub temu v popolnem ravnovesju. Stol ponuja inovativne nastavitve, kot so prilagodljivi nasloni za roke HÅG SlideBack. Z obliko poudarja funkcije, ki omogočajo hitro in preprosto nastavitev, hkrati pa skrbijo za popolno udobje.

Ime stola HÅG SoFi poudarja njegov vizualni in estetski koncept, ki temelji na načelu Stands out and fits in (Izstopa in se prilega). Velika izbira barv in tekstila omogoča naročniku preprosto in individualno prilagajanje stola različnemu okolju. Po mnenju žirije, ki je stol izbrala za najbolje oblikovan inovativni izdelek, gre za vodilni dosežek v industrijskem oblikovanju, pri katerem so bili upoštevani vsak detajl in vsi vidiki pisarniških stolov. Poleg tega je izdelek ekološko kakovosten, z najmanjšim karbonskim odtisom v svojem razredu.

Stol HÅG SoFi bo decembra na voljo tudi v naši ponudbi.

SoFi  

 

Fotogalerija vsebine

  • Današnji delovni dan je poln dolgotrajnega sedenja, zato je posebej pomembno, na čem sedimo. Tudi med sedenjem telo potrebuje gibanje in spreminjanje položajev.

  • Živahne živali preprostih geometrijskih oblik, izrezanih v obliki živali, so kot otroško pohištvo, oblikovano za kreativno igro in razvoj motoričnih sposobnosti.
  • Pisarniško pohištvo OSM omogoča opremljanje vseh vrst pisarniških prostorov, sejnih in konferenčnih sob po načelih ergonomije in dobrega počutja.
  • Kuhinje OSM so ekskluzivni izdelki, individualno oblikovani in projektirani, izdelani iz izbranih materialov, neponovljivih elementarnih linij in domiselne uporabe.
  • Otroške sobe ÅTTE združujejo nabor pohištvenih elementov za opremljanje otroških in mladinskih sob, ki jim je mogoče dodajati individualno oblikovane dodatke in po naročilu izdelane kose pohištva.

  • Izdelujemo opremo poslovnih in javnih prostorov, gostinskih lokalov, trgovin, ordinacij. Po meri opremljamo celotna stanovanja ali posamezne prostore.